Φωτογραφίσεις - Βιντεοσκοπήσεις εκδηλώσεων - Ψηφιακές εκτυπώσεις - Ψηφιοποίηση φωτογραφίας
  αρχική   προφίλ   προϊόντα   προσφορές   πορτφόλιο   επικοινωνία
.04
ειδικές προσφορές
 
  Τι είναι το "photobook";
  Είναι ένα νέο είδος φωτογραφικού άλμπουμ.
Τα δύο συστατικά του ονόματός του (photo + book) περιγράφουν με ακρίβεια το προϊόν: μοιάζει με ένα πολυτελώς βιβλιοδετημένο τόμο που περιέχει φωτογραφικό υλικό, εκτυπωμένο σε φωτογραφικό χαρτί υψηλής ποιότητας.
 
  Ποιος θα σχεδιάσει το photobook μου;
  Εσείς, μόνος/η σας ή ίσως μαζί με άλλα μέλη της οικογένειάς σας ή κάποιους φίλους σας. Η εταιρεία μας διαθέτει δωρεάν το software για το σχεδιασμό photobook, καθώς και το σύνολο των - εύκολων - οδηγιών για να το κάνετε. Αν πάλι δυσκολευτείτε για πρώτη φορά επισκεφθείτε ένα από τα συνεργαζόμενα καταστήματα. Εκεί θα βρείτε έμπειρους συνεργάτες μας να σας εξυπηρετήσουν αμέσως, μαθαίνοντάς σας την πολύ απλή έτσι κι αλλιώς διαδικασία. Αφού ολοκληρώσετε το photobook σας, μπορείτε (πάντα μέσω του προγράμματος) να το στείλετε απ'ευθείας για εκτύπωση στην εταιρεία μας μέσα από τον δικό σας ηλεκτρονικό υπολογιστή και να το παραλάβετε μετά από λίγες ημέρες από το συνεργαζόμενο κατάστημα της επιλογής σας.
 
  Τι φωτογραφίες μπορώ να χρησιμοποιήσω;
  Οποιεσδήποτε φωτογραφίες έχετε τραβήξει με τη ψηφιακή σας μηχανή. Ούτως ή άλλως τις έχετε αποθηκευμένες στο σκληρό δίσκο του υπολογιστή σας ή σε κάποιο CD/DVD. Θα επιλέξετε εκείνες που θέλετε, θα εισαχθούν στο πρόγραμμα και κατόπιν θα τις μεταχειριστείτε όπως κρίνετε. Η ανάλυση των εικόνων δεν έχει ιδιαίτερη σημασία, αλλά είναι σκόπιμο να διαλέγετε φωτογραφίες σας που "δείχνουν" καλές.
Copyright © Photo Alexis